BilisHouse

ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΜΕΛΕΤΗ

BILIS HOUSE – μελετη επιβλεψη τεχνικων εργων θεσσαλονικη & υπολοιπη Ελλαδα

Μια πλήρης μελέτη οικοδομοτεχνικού έργου είναι απαραίτητη για την ορθή, ποιοτική και ταχύτατη επίτευξή του. Εμείς με τους συνεργάτες μας, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον σωστό σχεδιασμό, την ακρίβεια και την πληρότητα των απαιτούμενων μελετών, σύμφωνα με τις απαιτούμενες επιστημονικές προδιαγραφές. Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα διενέργειας όλων των μελετών που απαιτούνται όπως,  αρχιτεκτονικές, στατικές, ηλεκτρομηχανολογικές, ενεργειακής απόδοσης, διαρρυθμίσεων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, περιβάλλοντος χώρου, αντισεισμικού και γενικά όσον αφορούν την υλοποίηση ενός κατασκευαστικού έργου. Παρουσιάζουμε στον πελάτη το έργο του με τρισδιάστατα 3D φωτορεαλιστικά μοντέλα και το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται ήδη από την φάση του σχεδιασμού.

ΕΠΙΒΛΕΨΗ

BILIS HOUSE – μελετη επιβλεψη τεχνικων εργων θεσσαλονικη & υπολοιπη Ελλαδα

Οποιαδήποτε μελέτη, όσο πλήρης και λεπτομερής κι αν είναι, χρειάζεται να εφαρμοστεί σωστά και υπεύθυνα για να αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η επίβλεψη ενός οικοδομοτεχνικού έργου είναι περισσότερο σημαντική από την μελέτη. Κατά τη διάρκεια των εργασιών μπορούν να προκύψουν κατασκευαστικά θέματα, τα οποία δεν είναι δυνατό να προβλεφθούν και είναι απαραίτητο να δοθούν λύσεις σύμφωνα με τις υποδείξεις του αρμοδίου επιβλέποντος μηχανικού που έχει την ευθύνη του έργου. Εμείς και οι συνεργάτες μας δίνουμε μεγάλη έμφαση στην επίβλεψη των εργασιών, με συνεχή παρουσία και παρακολούθηση σε όλες τις φάσεις του έργου, έτσι ώστε να διαφυλάττουμε το επίπεδο της εργασίας μας, αλλά και τον πελάτη μας, σεβόμενοι την προτίμηση και εμπιστοσύνη του στις ικανότητες και την επιστημονική μας επάρκεια και γνώση.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

BILIS HOUSE – Κατασκευη τεχνικων εργων θεσσαλονικη & υπολοιπη Ελλαδα

Έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε την κατασκευή έργων με υπευθυνότητα, συνέπεια και εγγυημένα υψηλή ποιότητα εκτέλεσης. Επίσης μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις , έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο σχεδιασμό και την κατασκευή πολύπλοκων έργων με ιδιαίτερες απαιτήσεις και βασικό γνώμονα την ποιότητα κατασκευής, την ασφάλεια και την έγκαιρη παράδοση του.

Υλοποιούμε αρχιτεκτονικές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών, με σύγχρονες μεθόδους δόμησης και δοκιμασμένα υλικά, έχοντας συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία και εγγυημένους προμηθευτές.