BilisHouse

κατασκευη επιπλα κουζινας

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ – ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

BILIS HOUSE – κατασκευη επιπλα κουζινας ντουλαπες

Το κύριο αντικείμενο της εταιρίας BILIS HOUSE με το οποίο δραστηριοποιείται από την ίδρυση της, είναι η κατασκευή επιπλα κουζίνας, ντουλάπας και άλλων επίπλων όπως βιβλιοθήκες, τηλεόρασης, μπάνιου κ.λ.π. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση στον πελάτη μέσα από μια μεγάλη ποικιλία υλικών με γνώμονα πάντα τον χώρο τοποθέτησης και τις οικονομικές απαιτήσεις του πελάτη. Ύστερα από την πραγματοποίηση αυτοψίας στο χώρο σας, προχωράμε στην μελέτη και τον σχεδιασμό του αντίστοιχου επίπλου που χρειάζεται, σύμφωνα με τις διαστάσεις που υπάρχουν.

Αφού υλοποιηθούν τα παραπάνω έρχεται ο πελάτης στον χώρο μας για να δει και να καταλήξει στον τελικό σχεδιασμό και στην επιλογή υλικών μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, ούτως ώστε να προχωρήσουμε στο τελικό κοστολόγιο, στο οποίο φυσικά περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση του αντίστοιχου επίπλου στο χώρο σας. Έτσι φτάνουμε στο τελικό στάδιο όπου ο πελάτης απολαμβάνει το αντίστοιχο έπιπλο που έχει ονειρευτεί για να διακοσμήσει τον χώρο του.

Πέραν της μεγάλης ποικιλίας στην ξυλεία, υπάρχει μεγάλη ποικιλία και στους μηχανισμούς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια κουζίνα ή μια ντουλάπα όπου πάλι γίνεται η επιλογή σύμφωνα με τις οικονομικές απαιτήσεις του πελάτη.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Κατασκευη επιπλα κουζινας-ντουλαπες

  • Μελαμίνες των εταιριών (ALFAWOOD, EGGER, AKRITAS, CMS, FUNDERMAX κ.λ.π.).
  • Ακρυλικά mdf των εταιριών (ALFAWOOD, EGGER, GIZIR, CMS, MARIOGLOU κ.λ.π.).
  • Λακαριστά mdf σε χρωματισμούς επιλογής.
  • Λουστράτα mdf επενδεδυμένα με καπλαμά και ημιμασίφ σε χρωματισμούς επιλογής.