BilisHouse

εσωτερικα-εξωτερικα κουφωματα

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤA

BILIS HOUSE – εσωτερικα-εξωτερικα κουφωματα

Η εταιρία μας από την ίδρυση της δραστηριοποιείται στον χώρο του εξωτερικού κουφώματος καθώς διαθέτει εδώ και 30 χρόνια περίπου την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των κουφωμάτων της Γερμανικής εταιρίας GAULHOFER.

Η εταιρία αναλαμβάνει την τοποθέτηση εξωτερικών κουφωμάτων PVC ή Αλουμινίου σε προφίλ των εταιριών GAULHOFER, KOMMERLING, KBE, ELVIAL, ALUMIL κ.λ.π. Όλα τα προφίλ των κουφωμάτων που τοποθετούνται από εμάς είναι πιστοποιημένα και ενεργειακά διαθέτοντας τζάμια 4-εποχών. Οι μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα μπορεί να είναι ανοιγόμενα, συρόμενα, σταθερά ή και συνδυασμός ανοιγόμενων με σταθερά.  Επίσης αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση σητών που μπορεί να είναι ανοιγόμενες, συρόμενες, κάθετης και οριζόντιας κίνησης, plisse ή σταθερές. Τέλος στα κουφώματα τοποθετούνται ρολά επικαθήμενα ή εξωτερικά με φυλλαράκι αλουμινίου όπως επίσης μπορούν να τοποθετηθούν παντζούρια πλαστικά ή αλουμινίου ανοιγόμενα ή συρόμενα αναλόγως το κούφωμα.

Η κατασκευή των κουφωμάτων (εσωτερικα-εξωτερικα κουφωματα) γίνεται μετά από αυτοψία στον χώρο του πελάτη και ανάλογα με τις διαστάσεις των ανοιγμάτων και η επιλογή του χρωματισμού γίνεται από τον πελάτη.

Η ποιότητα του εξωτερικού κουφώματος βρίσκεται στην δυνατότητα μείωσης της απώλειας θερμότητας.

Ένα καλό εξωτερικό κούφωμα θα σας προσφέρει θερμοηχομόνωση εξοικονομώντας παράλληλα αρκετά χρήματα ετησίως.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

BILIS HOUSE – εσωτερικα-εξωτερικα κουφωματα

Οι εσωτερικές πόρτες κατασκευάζονται με γνώμονα τον διαχωρισμό των χώρων του σπιτιού. Η εταιρία μας ειδικεύεται στον τομέα της κατασκευής εσωτερικών πορτών, οι οποίες μπορεί να είναι ανοιγόμενες ή συρόμενες με ή χωρίς τζάμι. Η κατασκευή τους ανάλογα με το υλικό χωρίζεται σε 3 κατηγορίες :

(Είτε ΛΑΚΑΡΙΣΤΕΣ από mdf με ή χωρίς σχέδιο παντογράφου, είτε ΛΟΥΣΤΡΑΤΕΣ από mdf επενδεδυμένο με καπλαμά με ή χωρίς σχέδιο παντογράφου).

(Ξύλινες πόρτες από μασίφ ξύλο).

(Mdf με laminate επένδυση, τυποποιημένα σχέδια και χρώματα απομίμησης ξύλου).

Οι ξύλινες και νταμπλαδωτές πόρτες έχουν το προνόμιο σε σχέση με τις laminate ότι συντηρούνται και βάφονται αλλά οι laminate έχουν κερδίσει έδαφος στην αγορά τα τελευταία χρόνια λόγω του χαμηλού κόστους.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και την τοποθέτηση εσωτερικών κουφωμάτων σύμφωνα με τα παραπάνω πρότυπα και τις διαστάσεις μετά από αυτοψία στον χώρο σας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ-ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Στην κατηγορία των εξωτερικών κουφωμάτων εκτός από τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα εντάσσονται και οι είσοδοι των κατοικιών, καταστημάτων και πολυκατοικιών. Οι πόρτες αυτές είναι η ασφάλεια του σπιτιού μας, του καταστήματος μας, της πολυκατοικίας μας. Η εταιρία Bilishouse σας παρέχει αρκετές λύσεις όσον αφορά τις εισόδους τόσο από άποψη αισθητικής όσο και από άποψη ασφάλειας. Οι κατηγορίες εισόδου για όλα τα παραπάνω είναι:

Θωρακισμένες Πόρτες

Laminate (mdf με τυποποιημένο σχέδιο και χρώμα απομίμησης ξύλου)

Ξύλινες (mdf λακαριστό ή λουστράτο ίσιο ή με σχέδιο παντογράφου σε χρώμα επιλογής)

Αλουμινίου (ίσιες ή με σχέδιο παντογράφου)

Οι πόρτες αλουμινίου συνήθως προτιμούνται σε εισόδους πολυκατοικίας με τζάμι αλλά φυσικά και σε άλλους εξωτερικούς χώρους όπου μπορεί η είσοδος να βρέχεται.

Συνθετικές Πόρτες

Μια κατηγορία εισόδου που έχει μεγάλη ποικιλία σε πάνελ όπου μπορούμε να βρούμε το κατάλληλο σχέδιο που σας εκφράζει και να το προσαρμόσουμε στις ανάγκες σας.