BilisHouse

Προφιλ Εταιρειας

BILIS HOUSE

BILIS HOUSE – Ανακαινιση κατοικιων και γραφειων

Η εταιρία ξεκίνησε με την ονομασία ΑΦΟΙ ΜΠΙΛΗ στις αρχές της δεκαετίας του 1970 με κύριο αντικείμενο εργασιών το οικιακό έπιπλο, την κατασκευή Κουζίνας – Ντουλάπας και την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων. Με την πάροδο του χρόνου η εταιρία εισήλθε στο χώρο της διακόσμησης κατοικιών και καταστημάτων, έγινε αποκλειστικός αντιπρόσωπος εσωτερικών – εξωτερικών κουφωμάτων και ξύλινων πατωμάτων από κορυφαία εργοστάσια του εξωτερικού. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 μπήκε στο χώρο των κατασκευών οικοδομικών κτιρίων με κύριο αντικείμενο τις οικοδομικές επιχειρήσεις.

Συνεχίζοντας η νέα γενιά, η εταιρία μετονομάζετε σε BILIS HOUSE και δραστηριοποιείται, επιπλέον των παραπάνω, στον χώρο των ειδικών κατασκευών, στην ανακαινιση κατοικιων και γραφειων-καταστημάτων με Πολιτικό Μηχανικό της εταιρίας και εξειδικευμένα συνεργεία. Από το 2010 εντάσσει στις δυνατότητές της και την κατασκευή Ξύλινων Οικολογικών Προκατασκευασμένων Κατοικιών υψηλών προδιαγραφών. Η εταιρία BILIS HOUSE αναλαμβάνει την μελέτη, την κατασκευή και την επίβλεψη τεχνικών έργων καθώς και κάθε είδους διεκπεραίωση.

Την τελευταία πενταετία η εταιρία BILIS HOUSE εισήλθε στο χώρο του τουρισμού κατασκευάζοντας ξύλινες ξαπλώστρες και το μοναδικό προϊόν belocked Ελληνική πατέντα τραπεζιού φύλαξης προσωπικών αντικειμένων σε παραλίες και πισίνες.

Υλοποιούμε ότι ονειρεύεστε με επαγγελματισμό και συνέπεια!
BILIS HOUSE

Ανακαινιση κατοικιων και γραφειων

Πολιτική της εταιρίας μας και διαχρονικός σκοπός μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, με έμπειρους μηχανικούς, εξειδικευμένα συνεργεία, έμπιστους συνεργάτες και νέες τεχνολογίες υλικών, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις των πελατών μας που είναι η καλύτερη διαφήμισή μας.

Ανακαινιση κατοικιων και γραφειων
0%
Προκατασκευασμένες κατοικίες
0%
Κουφώματα
0%
Ειδικές ξύλινες κατασκευές
0%